RoleServes sieć serverów Counter-Strike
Rycerz
Nick:Garfild
Od jak dawna grasz na naszym serverze:na Fast Exp od 5 miesięcy a na LoW ExP to 2 dni
Jak czesto grasz na serverze: od 5 do 7 godzin.
Czy posiadasz sprawny mikrofon: tak
Znajomość AMXX (0-10) :9-10
Link do reklam servera:reklamuje na gg i na innych serverach czasami
Dlaczego powinieneś zostać adminem? - Uważam ze jak bym dostał Amina to z pewnością na serverze nie było by ludzi używających wszelkiego rodzaju czitów , i z pewnośćią umile gre innym i samemu sobie , lubie rozmawiac z ludzmi grających na serverze.
Dziękuje Garfild .
Rycerz
Na jakim Forum powiedzcie ???
Rycerz
Gabryk... ty sam nie reklamowałeś nawet na gg tego serva więc cicho
Lord
Ja jestem pewien, że ty jesteś nowy tutaj i masz znajomości z czarnymi graczami Fast EXPa.
Jestem na nie!!!
Rycerz
Indescradible... widziałem cie tylko 1 raz na servie od 2/3 dni i wtedy grałeś 10 minut.
Lord
Siedź jak ja gram.
Lord
Indescradible napisał:
Ja jestem pewien, że ty jesteś nowy tutaj i masz znajomości z czarnymi graczami Fast EXPa.
Jestem na nie!!!
Ludzie nie pisze tego bez podstawnie. Ten garfild to mój sąsiad [przyznał mi się, że to on]. Jest to jego 4 konto oto hierarchia tych kont:
1. B A Z Z E R ^_^
2. GanDi [na tym koncie nie mówił nic do mikra]
3. CzarnyJP
4. Garfild
Rację mi przyznają gracze, którzy grali gdy on grał na tych 3 kontach - miał/ma jednakowy głos w mikrze.
Administracja się przekona, że miałem rację.
Proszę o odrzucenie podania póki nie jest za późno.
Ostatnio edytowany przez Indescradible (2012-07-08 13:00:42)
Rycerz
Owszem grałem jako CzarnyJP przez 2 tygodnie bo kumpel z sanoka powiedział ze moge na CzarnymJP grać ...więc grałem a jakiś Bazzer i Gandi ... to Wgl. mi nie znane osoby , a poza tym to CzarnymJP grałem na fast expie a na LoW ExPiE mam tylko ten nick więc ogarnij sie... powiedz mi ,dlaczego mam tylko 1 Negatywnego posta od ciebie ??? a ty na swoim podaniu masz ich wiele, więc prosze cie nie osądzaj mnie jak mnie nie znasz, a pewnie piszesz mi tak bo mam większe poparcie niż ty ,a i sam sie wkopałeś ^^ z kąd wiesz ze jakiś Gandi to ja jak nic przez mikro nie mówił ????...OGARNIJ SIE !
Garfild
Prosze o popieranie mnie na Admina LoW ExPa dzieki.
Ostatnio edytowany przez Garfild :P (2012-07-08 14:55:21)
Lord
I się wkopałeś. Jak grał CzarnyJP mówił, że jest z Małopolski, a Sanok leży na Podkarpaciu .
Bo ja się nie maskuje tak jak ty gram 1 nickiem.
Wejdź jako B A Z Z E R ^_^ to zobacz ile będziesz miał negatywów
Ostatnio edytowany przez Indescradible (2012-07-08 14:57:28)