RoleServes sieć serverów Counter-Strike
Rycerz
Tylko ze to nie ja Bazzer...
Lord
Norman, nie pamiętasz jak wczoraj przyszedłeś do mnie do domu i mówiłeś "Ten Garfild to ja"? A to ty byłeś B A Z Z E R ^_^ 'em.
Ostatnio edytowany przez Indescradible (2012-07-08 15:00:44)
Rycerz
.... nie znam cie ?! ogarnij sie.
Lord
Chuck przyznaj mi rację, a to się nie broń NORMANIE.
on ma 2 konta czarnyjp ale chciał zmienić nick bo nie podobał się jemu a teraz gra Garfild
ale nie miał żadnego konta BAZZER
------------------------------------
Indescradible MASZ GŁOS JAK PED**
Garfild nie błaźnij się. Wczoraj do mnie pisałeś. Mam takie samo zdanie. Zapytaj sie nawet Iglocka on tez ci to powie.
P.S. Gabyk nie obrażaj mojego kumpla.
Ostatnio edytowany przez Chuck (2012-07-09 05:02:10)
Lord
Chuck dzięki i od razu z tego miejsca proszę Gabyka, niech mnie nie obraża
Giermek
Popieram Garfilda
Ponieważ :Pomaga Innym Graczom W Expieniu
W Ich Problemach Na Serwerze
Oraz Jest Ogarnięty Jeżeli Chodzi O Zachowanie
Jeśli chodzi o mnie jestem na TAK!!!
Lord
Garfild napisał:
... powiedz mi ,dlaczego mam tylko 1 Negatywnego posta od ciebie ??? a ty na swoim podaniu masz ich wiele, więc prosze cie nie osądzaj mnie jak mnie nie znasz, a pewnie piszesz mi tak bo mam większe poparcie niż ty ,a i sam sie wkopałeś ^^ ...
ale ciebie popierają jacyś nowi gracze, a mnie administratorzy fast exp'a
Ostatnio edytowany przez Indescradible (2012-07-08 16:07:59)
Giermek
moim zdaniem Garfild powinien dostać admina poniewarz:
POMAGA GRACZOM na serverze EXPIC
NIE używa Chacków
jest MIŁY w stosnku do GRACZY
ja jestem na TAK
Wiem, piszę w tymwątku 2 raz. Wcześniej mówiłem że jestem na nie. Teraz jedynien utwierdzam się w tym. Indescradible wrzucił demko na którym gracz starający się o admina, używa czitów. Jak to wcześniej określił sam : To obraża podstawy admina. Jestem a NIE. Gdybyś się chociaż przyznał miałbym skrupuły by to pisać. Nie potrafisz odtworzyć demka ?? Kolejny powód przeciw twemu podaniu. Nie słyszałem cię osobiście,lecz słyszałem jak się wyrażasz na demku. Obrażanie graczy to także wielki błąd jeśli chcesz się ubiegać o posadę admina
Chuck.
P.S. Benek dlaczego nie zożyłeś podania o admina?? Widzę żę jesteś świetnym graczem i to bez czitów. Wyśle ci PW z moim gg pogadamy o szczegółach. Byłbym jak najbardziej ZA
Ostatnio edytowany przez Chuck (2012-07-09 06:09:17)
Rycerz
Nuttel nie widziałem sie na LoW expie ani raz , a pomiliło ci się z low expem.